BOV speelt volgend jaar hitmusical Oliver!

BERGEN OP ZOOM - Stichting BOV uit Bergen op Zoom brengt volgend jaar de musical Oliver! op de planken van theater De Maagd. De musical is gebaseerd op het boek Oliver Twist van de bekende Engelse schrijver Charles Dickens.

De musical gaat over Oliver, een negenjarig jongetje dat opgroeit in een oud, somber weeshuis in het negentiende-eeuwse Londen. In dat weeshuis zwaait de tirannieke Mister Bumble de scepter. Op en dag komt Oliver op het onzalige idee om meer pap te vragen aan Mister Bumble. Woedend beslist hij om Oliver te verkopen aan de begrafenisondernemer, M. Sowerberry. Oliver moet daar gaan werken. Na een ruzie met Sowerberry besluit hij te ontsnappen en doolt een tijdje door de Londense straten, tot hij "The Artful Dodger" ontmoet. Deze weet Oliver te overtuigen om mee te gaan naar het "hol van Fagin" dat in de riolen van Londen ligt. Fagin is een boef die kinderen opleidt tot zakkenrollers. In ruil voor het gestolen geld biedt hij hen onderdak. Zal het Oliver lukken om aan deze hebzuchtige man te ontkomen?

Audities

Voor deze musical is de BOV speciaal op zoek naar jonge talenten tussen de 8 en 12 jaar die graag mee willen spelen in deze musical. De audities staan gepland op 17 en 18 augustus. Meer informatie over de BOV, Oliver! en de audities voor de jonge talenten lees je op www.stichtingbov.nl. Hier is ook een inschrijfformulier te vinden.

De musical Oliver! is te zien van 27 maart tot en met 5 april 2020 in theater De Maagd in Bergen op Zoom.