TV Gids

De uitzendingen starten, mits anders aangegeven om 10 uur in de ochtend, en worden ieder nieuw uur herhaald. Tussendoor is ZuidWest TV TekstTV te zien, met het geluid van ZuidWest FM.

Selecteer de week

maandag 15 januari

ZuidWest Update

Het laatste nieuws uit de streek zie je terug in ZuidWest Update. Het nieuwsprogramma van ZuidWest TV!

Toppers van oranje

Iedere maandag muziek van eigen bodem in Toppers van Oranje. De presentatie is zoals vertrouwd in handen van Ivo Franklin.

dinsdag 16 januari

Cocktail

Sanneke, Hans, Annemiek, Wendy, Kitty, André en Marco presenteren iedere dinsdag het programma Cocktail. Het lifestyle magazine met bijzondere verhalen, nieuws, gezondheidstips en veel gezelligheid. Daarnaast behandelt Maarten met Rob Boas een juridische kwestie in 'Een Gewaarschuwd Mens' en is Nico er met zijn wekelijkse column.

woensdag 17 januari

Shooby Dooba

Kan het nog gekker? Zeker wel! Kitty Joachems presenteert de hilarische spelshow Shooby Dooba. Teamcaptains Maarten en Michel worden bijgestaan door een prominente gast uit de streek. Hoe goed zijn de kandidaten in tekenen, woorden raden en spellen? En wat weten zij van onze streek?

donderdag 18 januari

ZuidWest Update

Het laatste nieuws uit de streek zie je terug in ZuidWest Update. Het nieuwsprogramma van ZuidWest TV!

Overig

vrijdag 19 januari

ZuidWest Sport

De sportvrijwilliger van de maand, reportages bij sportverenigingen en sportevenementen in de regio en interessante gasten in de studio. De echter sportliefhebber mag ZuidWest Sport niet missen. De presentatie is in handen van Sanneke van den Boom en Doniek Franken.