TV Gids

De uitzendingen starten, mits anders aangegeven om 10 uur in de ochtend, en worden ieder nieuw uur herhaald. Tussendoor is ZuidWest TV TekstTV te zien, met het geluid van ZuidWest FM.

Selecteer de week

maandag 18 juni

ZuidWest Update

Het laatste nieuws uit de streek zie je terug in ZuidWest Update. Het nieuwsprogramma van ZuidWest TV!

Toppers van oranje

Iedere maandag muziek van eigen bodem in Toppers van Oranje. De presentatie is zoals vertrouwd in handen van Ivo Franklin.

dinsdag 19 juni

Cocktail

Sanneke, Hans, Annemiek, Wendy, Kitty, André en Marco presenteren iedere dinsdag het programma Cocktail. Het lifestyle magazine met bijzondere verhalen, nieuws, gezondheidstips en veel gezelligheid. Daarnaast behandelt Maarten met Rob Boas een juridische kwestie in 'Een Gewaarschuwd Mens' en is Nico er met zijn wekelijkse column.

woensdag 20 juni

Watt straks?

In Watt Straks?! gaat Carl Samuels op onderzoek uit naar thema's als mobiliteit, energie, afval, voedsel, maatschappij en water. Je ziet hoe eenvoudig duurzaamheid in de streek wordt toegepast.

donderdag 21 juni

ZuidWest Update

Het laatste nieuws uit de streek zie je terug in ZuidWest Update. Het nieuwsprogramma van ZuidWest TV!

vrijdag 22 juni

ZuidWest Sport

De sportvrijwilliger van de maand, reportages bij sportverenigingen en sportevenementen in de regio en interessante gasten in de studio. De echte sportliefhebber mag ZuidWest Sport niet missen. De presentatie is in handen van Sanneke van den Boom en Doniek Franken.