Pagina 1 van 306

BERGEN OP ZOOM

Supersum: openluchtspektakel over eindstrijd Tweede Wereldoorlog

BERGEN OP ZOOM - Het is het grootste project in het 23-jarig bestaan van Stichting De Vierschaar: openluchtspektakel Supersum. Vanaf donderdag wordt op de Waterschans in Bergen op Zoom de voorstelling negen keer opgevoerd. Dinsdagavond was de generale repetitie.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Kaartverkoop gestart voor musical Oliver! van Stichting BOV

BERGEN OP ZOOM - De kaartverkoop voor de musical Oliver! van Stichting BOV uit Bergen op Zoom is van start gegaan. Kaarten zijn te koop via de website en de kassa’s van theater De Maagd of via de website van de BOV.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Rent a Boa: luisteren naar wat inwoners belangrijk vinden

BERGEN OP ZOOM - Een buitengewoon opsporingsambtenaar (BOA) ‘inhuren’ om overlast in de wijk aan te pakken. Het kan in Bergen op Zoom op donderdag 24 oktober tijdens de tweede pilotdag van Rent a Boa.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Zwembad De Schelp voorlopig nog niet open

BERGEN OP ZOOM - Zwembad De Schelp in Bergen op Zoom blijft voorlopig gesloten. Zondag moest het zwembad zijn deuren sluiten vanwege een technische storing. Die storing is opgelost, maar het bad blijft dicht totdat de juiste balans is gevonden tussen het water- en luchtsysteem.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Woensdrecht gestart met vervangen straatverlichting

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht gaat op verschillende plekken in de gemeente de straatverlichting vernieuwen. In totaal worden 344 nieuwe masten en led-armaturen geplaatst.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

PvdA stelt vragen over sluiting zwembad De Schelp

BERGEN OP ZOOM - Raadslid Joey van Aken van de PvdA Bergen op Zoom heeft het college van burgemeester en wethouders vragen gesteld over de sluiting van zwembad De Schelp.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Gemeente Woensdrecht plaatst weer bladkorven

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht plaatst deze week weer bladkorven op verschillende locaties in de gemeente. In deze bladkorven kunnen inwoners het blad doen dat van de bomen in de openbare ruimte valt.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Nieuw bestuur voor Alle Kernen Troef

HOOGERHEIDE - De politieke partij Alle Kernen Troef (AKT) in de gemeente Woensdrecht heeft een nieuw bestuur.

Lees meer
WEST-BRABANT

Fort Henricus officieel geopend op open dag West Brabantse Waterlinie

WEST-BRABANT - Tijdens de open dag van de West Brabantse Waterlinie zal Fort Henricus in Steenbergen officieel worden geopend. De open dag is op zondag 20 oktober. Fort Henricus is de afgelopen jaren flink opgeknapt. Ook de andere forten in de West Brabantse Waterlinie zijn open.

Lees meer
ROOSENDAAL

Speuren naar dat ene bijzondere singletje op BEATLES (video)

ROOSENDAAL - Razendsnelle vingers bladeren door dozen vol singletjes en elpees. Nieuwsgierige ogen speuren naar dat ene bijzondere boek of die ene foto die nog in de verzameling ontbreekt. Het evenement BEATLES in Roosendaal was weer een feest voor de fans.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Leerlingen Aventurijncollege mishandelen leraar

BERGEN OP ZOOM - Een leraar van het Aventurijncollege in Bergen op Zoom is donderdag mishandeld door 4 leerlingen. Dat meldt Omroep Brabant. De leerlingen van 15 en 16 jaar oud zouden hem na de pauze hebben opgewacht en geprobeerd hebben hem bij de keel te grijpen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaler (23) aangehouden voor drugshandel

ROOSENDAAL - Een 23-jarige man uit Roosendaal is zondagmiddag aangehouden omdat hij verdacht wordt van drugshandel.

Lees meer
ROOSENDAAL

Gemeente bekijkt opties voor Roosendaals Treffen na afgelastingen

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal gaat bekijken of het evenement Roosendaals Treffen aangepast moet worden. Roosendaals Treffen moest de afgelopen 2 jaar worden afgelast vanwege het slechte weer.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergen op Zoom wil hoge raambelasting kwijtschelden

BERGEN OP ZOOM - Ondernemers in Bergen op Zoom die een hoge belastingaanslag kregen voor reclame aan de binnenkant van hun ramen, hoeven die voorlopig niet te betalen. De gemeente geeft hen uitstel tot de belastingregels zijn aangepast.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vechtpartij loopt uit de hand in Bergen op Zoom, agent mishandeld

BERGEN OP ZOOM - Een vechtpartij in Bergen op Zoom is in de nacht van zaterdag op zondag flink uit de hand gelopen. Een agent, die was opgeroepen, werd ernstig mishandeld.

Lees meer
ROOSENDAAL

Politie ontruimt Markt in Roosendaal na onrustige uitgaansnacht

ROOSENDAAL - Agenten in Roosendaal zijn in de nacht van zaterdag op zondag bekogeld met vuurwerk, glazen en flessen. De sfeer was zo grimmig geworden, dat de politie besloot de Markt te ontruimen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Drugsdealer aangehouden op President Kennedylaan in Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 19-jarige man uit Roosendaal is vrijdagmiddag aangehouden op de President Kennedylaan op verdenking van drugshandel.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vrachtwagen vliegt in brand door vastgelopen rem op A58

ROOSENDAAL - Een brandende vrachtwagen heeft vrijdagmiddag voor vertraging gezorgd op de A58 bij Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Schoolgaande jeugd krijgt fietslampje om zichtbaarheid te vergroten (video)

BERGEN OP ZOOM - In het kader van de actie Brabant Veilig was er vrijdagochtend een uitdeelactie van fietslampjes aan de schoolgaande jeugd. De lampjes werden uitgedeeld om de scholieren meer bewust te maken van zichtbaarheid.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Gemeente Woensdrecht organiseert duurzaamheidsavond

HOOGERHEIDE - De gemeente Woensdrecht organiseert op donderdag 17 oktober een duurzaamheidsavond in het gemeentehuis in Hoogerheide. Tijdens deze avond wordt verteld welke stappen inwoners kunnen nemen om hun woning duurzamer te maken.

Lees meer
HOOGERHEIDE/BERGEN OP ZOOM

Regenboogvlag wappert voor Coming Out Day

HOOGERHEIDE/BERGEN OP ZOOM - Wethouder Lars van der Beek heeft vrijdagochtend de regenboogvlag gehesen voor het gemeentehuis in Hoogerheide. Hij deed dat in het kader van Coming Out Day.

Lees meer

Pagina 1 van 306