Pagina 1 van 252

ROOSENDAAL

Zorgen over verbouwing Stationsgebouw Roosendaal

ROOSENDAAL - Verschillende politieke partijen in Roosendaal maken zich ernstig zorgen over de verbouwingen in het Stationsgebouw.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Tentòòngespreid! en voorleesfeest voor Vastenavend

BERGEN OP ZOOM - Bibliotheek Bergen op Zoom warmt zich op voor Vastenavend met carnavalsactiviteiten als Tentòòngespreid! en het voorleesfeest.

Lees meer
WOUWSE PLANTAGE

Mastepinnelaand is weer gaan Lunche meej de Prins (video)

WOUWSE PLANTAGE - Traditiegetrouw is in Mastepinnelaand het begin van het carnavalsseizoen gevierd met een dorpslunch. Zondag was Wouwse Plantage welkom voor Lunche meej de Prins.

Lees meer
WEST-BRABANT

Geen Brabanders naar finale Miss Pinup Benelux (video)

WEST-BRABANT - Het is de Brabantse deelnemers aan de Miss Pinup Benelux-verkiezing niet gelukt de finale te bereiken. Zondag werd in Roosendaal de voorronde voor Zuid-Nederland gehouden. Ody Karip en Natalie Rosalynn gaan wel door naar de finale.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Rico Verhoeven opent Soepproject (video)

BERGEN OP ZOOM - Vrijdagmiddag is het Soepproject van Wim Ligtenberg officieel geopend door niemand minder dan Rico Verhoeven. De bokser werd onder luid gejuich van aanwezige basisschoolleerlingen onthaald.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Expositie Lage Landen in Markiezenhof officieel geopend (video)

BERGEN OP ZOOM - De expositie Lage Landen, schatten uit het Rijks is zaterdagmiddag geopend in het Markiezenhof in Bergen op Zoom.

Lees meer
ROOSENDAAL

Grote vondst verdovende middelen in loods Roosendaal

ROOSENDAAL - Tijdens een controle op donderdag 14 februari in een loods aan de Kruisakkers is een flinke hoeveelheid verdovende middelen gevonden. Vier aanwezige personen zijn als verdachte aangehouden.

Lees meer
ROOSENDAAL

39e Priense Swaree Tullepetaonestad: A'k jou nie aar

ROOSENDAAL - Zaterdag is in de Kring in Roosendaal het 39e Priense Swaree gehouden. Er was een middag- en avondvoorstelling.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Zwalkende bestuurder aangehouden op A58

BERGEN OP ZOOM - Een Belgische man uit Hove is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden voor rijden onder invloed. Hij werd bij het Boerhaaveplein langs de A58 betrapt.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Burger attendeert politie; woninginbrekers gepakt

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen zijn vrijdagavond in de Grétrystraat in Bergen op Zoom aangehouden als verdachten van een woninginbraak in de Sibeliusstraat. Een oplettende burger tipte de politie.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man aangehouden voor rijden onder invloed

ROOSENDAAL - Een 26-jarige man uit Litouwen is vrijdagavond op de Burgemeester Freijterslaan in Roosendaal aangehouden voor rijden onder invloed van drugs.

Lees meer
WOENSDRECHT

Warmste 15 februari ooit gemeten op vliegbasis Woensdrecht

WOENSDRECHT - Het record voor de warmste 15 februari ooit is in handen gekomen van Woensdrecht. Bij het weerstation op vliegbasis Woensdrecht werd om 15.40 uur een temperatuur van 17 graden gemeten.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Stadlander steunt actie “CO2-reductie in plaats van verhuurdersheffing”

BERGEN OP ZOOM - Vertegenwoordigers van woningcorporatie Stadlander en de gemeente Bergen op Zoom waren vrijdag in Den Haag om steun te betuigen aan de actie “CO2-reductie in plaats van verhuurdersheffing”.

Lees meer
ROOSENDAAL

Rijdende auto vliegt in brand in Roosendaal

ROOSENDAAL - Vrijdagmiddag is een auto al rijdend in brand gevlogen. Dat gebeurde in de Telefoonstraat in Roosendaal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vereniging Binnenstad pleit voor mooiere gevels en uitstraling (video)

BERGEN OP ZOOM - Vereniging Binnenstad wil dat er meer waardering komt voor winkelpuien in Bergen op Zoom. De vereniging wil zo de historische binnenstad beter op de kaart zetten.

Lees meer
ROOSENDAAL

Alex Raggers neemt afscheid als raadslid gemeente Roosendaal

ROOSENDAAL - D66-factievoorzitter Alex Raggers heeft donderdagavond afscheid genomen van de Roosendaalse gemeenteraad. Raggers is werkzaam bij Defensie en wordt uitgezonden naar de Golanhoogte in Israël. Hij kan daarom niet aanblijven als raadslid.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Leden Vogelvereniging Zuidwesthoek gehuldigd

HOOGERHEIDE - Wethouder Hans de Waal heeft donderdagavond Jan Broos en Cees van der Linden van Vogelvereniging de Zuidwesthoek in het zonnetje gezet. Beide heren zijn wereldkampioen geworden bij het belangrijkste vogelfestijn van de wereld: de Mondial.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Gemeente organiseert themabijeenkomst over Zonneparken

HOOGERHEIDE - Om informatie te verzamelen voor een op te stellen Zonneparkenbeleid in Woensdrecht, organiseert de gemeente een openbare themabijeenkomst over dit onderwerp.

Lees meer
WOENSDRECHT

Woensdrecht en Hoogerheide maken zich klaar voor Carnavalsoptocht

WOENSDRECHT - De carnavalsoptocht van Wjeeldrecht trekt op maandag 4 maart weer door de straten van Woensdrecht en Hoogerheide. Bouwclubs tonen hun nieuwste creaties en ook buurtverenigingen, muziekgroepen en andere groepen zullen te zien zijn.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Twee gewonden bij frontale botsing in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Aan de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom is donderdagmiddag een man gewond geraakt bij een ongeval. Volgens een omstander zou zijn Suzuki mogelijk doorgeschoten zijn op de kruising met de Walcherenlaan.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Wethouder Weys wil Bergse Vastenavend op Werelderfgoedlijst

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Evert Weys van Bergen op Zoom wil dat de Vastenavend op de Werelderfgoedlijst komt te staan. Weys gaat hierover praten met de Stichting Vastenavend.

Lees meer

Pagina 1 van 252