Pagina 1 van 315

BERGEN OP ZOOM

Militair drielandentoernooi van start bij voetbalvereniging MOC (video)

BERGEN OP ZOOM - Het militair drielandentoernooi is maandag van start gegaan bij voetbalvereniging MOC’17 in Bergen op Zoom. Tijdens dit toernooi strijden de nationale militaire voetbalteams van Frankrijk, Engeland en Nederland om de Kentish Challenge Cup.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man met mes in bovenlijf gestoken bij poging tot beroving

ROOSENDAAL - Een man is dinsdagmiddag rond 13.00 uur met een mes in zijn bovenlijf gestoken. Dat gebeurde in de omgeving van het Burgemeester Coenenpark in Roosendaal.

Lees meer
ROOSENDAAL

Vleermuizen stadskantoor Roosendaal kunnen verhuizen

ROOSENDAAL - De twee vleermuizen die de grote verbouwing van het stadskantoor in Roosendaal dwarszitten, kunnen binnenkort verhuizen naar de naastgelegen basisschool Jeroen Bosch. De gemeente laat dinsdag 17 kasten ophangen waar de diertjes overdag kunnen slapen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Maarten van der Weijden te gast bij Sportcafé in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Wedstrijdzwemmer Maarten van der Weijden is op dinsdag 21 januari te gast bij het Sportcafé van de F!TFabriek in Bergen op Zoom. De olympisch kampioen vertelt deze avond alles over zijn bijzondere carrière.

Lees meer
OSSENDRECHT

Max Meijer (23) uit Ossendrecht vermist

OSSENDRECHT - De 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht is sinds zondagochtend vermist. Max was een nachtje gaan stappen met een vriend in Antwerpen. Ergens tijdens de nacht zijn de twee elkaar kwijtgeraakt. Zijn zus Amy maakt zich ernstig zorgen om haar broer en roept mensen via Facebook op om naar hem uit te kijken.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Fontein Binnenschelde Bergen op Zoom staat weer aan

BERGEN OP ZOOM - De grootste fontein van Nederland staat weer aan. Sinds afgelopen weekend spuit de fontein in de Binnenschelde in Bergen op Zoom weer water de lucht in. De ruim dertig meter hoge straal werd in juni dit jaar uitgezet vanwege gezondheidsrisico's. Aanleiding hiervoor was de waarschuwing van deskundigen die wezen op het gevaar van het vernevelen van met blauwalg en ecoli besmet water.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Sporthal Tuinwijk wordt in 2020 grondig verbouwd

BERGEN OP ZOOM - Sporthal Tuinwijk wordt volgend jaar grondig verbouwd. Dat heeft de gemeente Bergen op Zoom bekendgemaakt. Naast het groot onderhoud, worden meteen duurzaamheidsmaatregelen getroffen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man (20) opgepakt na steekincident Roosendaal

ROOSENDAAL - Een 20-jarige man is zondagmiddag aangehouden op de Raadhuisstraat in Roosendaal. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een steekincident, waarbij een 34-jarige Poolse man gewond raakte.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Burgemeester Adriaansen sluit drugspand voor 12 maanden

HOOGERHEIDE - Burgemeester Steven Adriaansen heeft een bedrijfspand gesloten op het bedrijventerrein in Hoogerheide. De politie trof daar in augustus ruim 72 kg cocaïne aan. Het pand is verzegeld en zal voor 12 maanden gesloten blijven.

Lees meer
ROOSENDAAL

Gewapende overval op woning in Roosendaal

ROOSENDAAL - In een huis aan de Christiaan Huijgensstraat in Roosendaal vond zaterdagavond rond elf uur een overval plaats.

Lees meer
ROOSENDAAL

Man neergestoken in Roosendaal, dader gepakt

ROOSENDAAL - Een man is zaterdagavond gewond geraakt na een steekincident aan de Rembrandtgalerij in Roosendaal. De dader is later aangehouden op het Jordaensplein.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Ondertekening voor nieuwbouwwijk in het zuiden van Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Wethouders Patrick van der Velden en Annette Stinenbosch en Erik Leijten van ontwikkelaar BPD hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor Meander fase 2. Daarnaast is er ook een grondverkoopovereenkomst gesloten voor een woonbuurt ten oosten van de Zuiderdreef.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaalse Lijst geschrokken van hardrijders Nelson Mandelaweg

ROOSENDAAL - De Roosendaalse Lijst is geschrokken van de forse snelheidsovertredingen op de Nelson Mandelaweg in het buitengebied van Roosendaal. Bij een politiecontrole werden 19 boetes uitgedeeld. Daarvan was er 1 automobilist die boven de 100 kilometer per uur reed op de 50 kilometer-weg. En 4 anderen zaten boven de 90 kilometer.

Lees meer
ROOSENDAAL

Geen extra openbare wc's nodig in Roosendaal

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal is niet van plan te zorgen voor meer openbare toiletten in de stad. Dat antwoordt wethouder Klaar Koenraad op vragen van de VLP.

Lees meer
WOENSDRECHT

Plan voor bestrijden van gladheid bekend voor gemeente Woensdrecht

WOENSDRECHT - Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Woensdrecht heeft onlangs het ‘Gladheidsbestrijdingsplan 2019-2020’ bekendgemaakt voor de gemeente.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Drugs gevonden in auto na ongeval, bestuurder gaat ervandoor

BERGEN OP ZOOM - Agenten hebben donderdagnacht harddrugs gevonden in een auto die betrokken was bij een eenzijdig ongeval in Bergen op Zoom. Er is nog niemand aangehouden.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Crowdfunding voor bestolen goede doelen-koffiebus (video)

BERGEN OP ZOOM - Paul Peeman, beter bekend als het Fietsboerke uit Bergen op Zoom, is bestolen. De 50-jarige Bergenaar is beroofd van maar liefst zeven van zijn tien koffiemachines. Daarnaast zijn ook een vriezer, koelkast en bakplaat gejat.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeluk in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Een 68-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tilburg is woensdagavond overleden bij een eenzijdig ongeluk op de Randweg-Noord in Bergen op Zoom. Dat meldt de politie.

Lees meer
WOENSDRECHT

Financiële bijdrage voor oude kerkhof in Woensdrecht

WOENSDRECHT - De gemeente Woensdrecht trekt ruim 2.000 euro uit om het oude kerkhof aan de Rijzendeweg in Woensdrecht beter toegankelijk te maken. Op verzoek van het dorpsplatform is er geld vrijgemaakt vanuit het iDOP-budget om paden aan te leggen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Wethouder Evert Weys wordt nieuwe burgemeester Hilvarenbeek (video)

BERGEN OP ZOOM - Wethouder Evert Weys wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Hilvarenbeek. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt. Hij wordt op 5 februari 2020 geïnstalleerd.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Thalita de Jong dit veldritseizoen niet meer in actie

HOOGERHEIDE - Thalita de Jong stapt dit veldritseizoen niet meer op de fiets. Dat meldt haar ploeg Chevalmeire op Instagram. De Jong is vorige week in Antwerpen geopereerd aan een rugblessure en moet de komende twee weken plat liggen.

Lees meer

Pagina 1 van 315