Pagina 1 van 295

BERGEN OP ZOOM

VVD wil bepaalde wet beter gebruiken tegen verloedering

BERGEN OP ZOOM - De VVD in Bergen op Zoom wil dat de gemeente een andere wet gaat gebruiken tegen verloedering op straat, zoals afvaldumpingen. Bij de Wet Bestuurlijke Boete Overlast Openbare Ruimte gaat het boetegeld namelijk naar de gemeente, in plaats van naar het rijk.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Fietsen4Air haalt bijna 11.000 euro op voor onderzoek taaislijmziekte (video)

BERGEN OP ZOOM - De vrijwilligers van Fietsen4Air hebben in 2 dagen tijd maar liefst 350 kilometer gefietst om geld in te zamelen. Het geld, bijna 11.000 euro, is bedoeld voor onderzoek naar de behandeling van CF, taaislijmziekte.

Lees meer
WEST-BRABANT

André van Duin en Janny van der Heijden bezoeken Brabantse Wal

WEST-BRABANT - André van Duin en Janny van der Heijden hebben voor het tv-programma Denkend aan Holland de Brabantse Wal bezocht. Al varend en fietsend ontdekt het culinaire duo van Omroep Max de natuur- en streekproducten van de Brabantse Wal.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Agressieve Bergenaar bedreigt en mishandelt hulpverleners

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft zondag een man van 26 uit Bergen op Zoom gearresteerd voor bedreiging en mishandeling van hulpverleners. Zijn vader is ook gearresteerd, maar dan voor het belemmeren van agenten.

Lees meer
HUIJBERGEN

Kermis, braderie, raadsrace en wielerronde in Huijbergen

HUIJBERGEN - Huijbergen bereidt zich voor op de jaarlijkse braderie en kermis. Het dorpsfeest is komend weekend op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus.

Lees meer
ROOSENDAAL

Drie mannen met mondkapjes proberen 20-jarige Roosendaler te beroven

ROOSENDAAL - Drie mannen hebben zondag 11 augustus een 20-jarige Roosendaler geprobeerd te beroven in een brandgang bij de Toussaintlaan in Roosendaal. De man werd hierbij bedreigd met een mes. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Vier auto's flink beschadigd bij ongeval in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Twee auto’s zijn zondagavond met volle vaart op elkaar gebotst op de kruising Bredasestraat en Oude Stationsweg in Bergen op Zoom.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Politie vindt 72 kilo cocaïne in lading bananen in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - De politie heeft donderdag in een loods in Hoogerheide 72 kilo cocaïne aangetroffen. De drugs zaten verstopt in een lading bananen. Vier mannen zijn aangehouden.

Lees meer
ROOSENDAAL

Overlastveroorzaker blijkt ongewenst vreemdeling

ROOSENDAAL - Handhaving Roosendaal heeft vrijdagochtend in het Emile van Loonpark een man aangehouden die voor overlast zorgde.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaalse Lijst wil parkeergarages langer open bij evenementen

ROOSENDAAL - De Roosendaalse Lijst wil dat de openingstijden van parkeergarages in de stad worden afgestemd op de evenementenagenda.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Gebouw-T neemt afscheid van muntjes en stapt over op PIN only

BERGEN OP ZOOM - Bezoekers die bij Gebouw-T een drankje willen afrekenen, kunnen vanaf nu alleen nog maar betalen met de PIN. Het poppodium neemt daarmee definitief afscheid van de plastic muntjes.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Aangereden hond spoorloos verdwenen, beloning voor gouden tip

BERGEN OP ZOOM - De hond Glimmer wordt vermist. Er is een beloning uitgeloofd van 300 euro voor wie Glimmer terugvindt of voor degene met de gouden tip over de verblijfplaats van het dier.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaals drugspand gesloten

ROOSENDAAL - Burgemeester Jacques Niederer heeft donderdagmorgen een woning aan de Eikenlaan in Roosendaal laten sluiten.

Lees meer
HALSTEREN

Cliënt psychiatrische instelling Halsteren mishandelt beveiligers

HALSTEREN - Een 26-jarige cliënt van een psychiatrische instelling in Halsteren heeft woensdagavond twee beveiligers mishandeld. De man is door de politie aangehouden en overgebracht naar een politiecel.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Samen 0164 ongerust over blijvende rode cijfers Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Samen 0164 wil dat de gemeente Bergen op Zoom haar geldzaken op orde brengt. Volgens de politieke partij leeft de gemeente op te grote voet, is het code rood en moeten de tekorten snel worden weggewerkt.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Steunpunt Bergen op Zoom wil beter onderhoud van stoepen

BERGEN OP ZOOM - Steunpunt Bergen op Zoom wil dat de gemeente de stoepen beter gaat onderhouden. De politieke partij stelt hierover schriftelijke vragen aan burgemeester en wethouders.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bravis gaat patiënten voorlichten met 3D printer

BERGEN OP ZOOM - Het Bravis ziekenhuis is een van de eerste ziekenhuizen in Nederland dat aan de slag gaat met 3D prints om patiënten beter voor te lichten.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Man (19) krijgt klappen en moet geld afgeven

BERGEN OP ZOOM - Twee mannen uit Bergen op Zoom zijn woensdagavond aangehouden. Het duo zou een 19-jarige man hebben mishandeld in een woning in de Vlierstraat. Het slachtoffer is later in de nacht ook aangehouden voor bedreiging.

Lees meer
WOUW

Man en vrouw aangehouden voor heling op A58 bij Wouw

WOUW - De politie heeft woensdagmiddag een 48-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Breda aangehouden op een parkeerplaats langs de A58 bij Wouw. Het tweetal wordt verdacht van heling.

Lees meer
ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM

Actiecomité CAO Bravis bereidt zondagacties voor

ROOSENDAAL/BERGEN OP ZOOM - Actiecomité CAO Bravis bereidt momenteel zondagacties voor in de ziekenhuizen in Roosendaal en Bergen op Zoom. De actievoerders willen daarmee een loonsverhoging van 5% en een verdere verbetering van de arbeidsvoorwaarden afdwingen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Twee inbrekers op heterdaad aangehouden aan Eikenlaan in Roosendaal

ROOSENDAAL - De politie heeft woensdagochtend twee inbrekers op heterdaad betrapt in een flat aan de Eikenlaan in Roosendaal. Het gaat om een 31-jarige man uit Litouwen en een 30-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Lees meer

Pagina 1 van 295