Pagina 1 van 283

BERGEN OP ZOOM

Bergenaar zwaar mishandeld, politie zoekt getuigen

BERGEN OP ZOOM - Een 28-jarige man uit Bergen op Zoom is dinsdagnacht zwaar mishandeld door meerdere personen op de Antwerpsestraatweg. De politie is op zoek naar getuigen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergenaar (20) krijgt drie bekeuringen na achtervolging

BERGEN OP ZOOM - Een 20-jarige man uit Bergen op Zoom heeft maandagavond in één klap drie bekeuringen gekregen. Hij kreeg de boetes voor verschillende verkeersovertredingen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Adriano Huis officieel geopend door minister Hugo de Jonge

BERGEN OP ZOOM - Het Adriano Huis in Bergen op Zoom is maandagmiddag officieel geopend. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport mocht de openingshandeling verrichten.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergse bedrijventerreinen ontvangen Keurmerk Veilig Ondernemen

BERGEN OP ZOOM - De bedrijventerreinen Theodorushaven, Noordland, de Poort, Lage Meren Meilust in Bergen op Zoom en Oude Molen in Halsteren zijn voor 2019, 2020 en 2021 opnieuw gecertificeerd voor het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen.

Lees meer
HOOGERHEIDE

Nieuwe regeringstoestel geland op vliegbasis Woensdrecht

HOOGERHEIDE - Het nieuwe regeringsvliegtuig is in Nederland. Dinsdagochtend landde het toestel op vliegbasis Woensdrecht.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Nationale Citymarketing Trofee 2019 voor gemeente Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De gemeente Bergen op Zoom is uitgeroepen tot beste citymarketing gemeente van 2019 in de categorie tot 100.000 inwoners. De prijs werd maandag uitgereikt op het Nationaal Congres Citymarketing in Eindhoven.

Lees meer
ROOSENDAAL

Samenloop voor Hoop levert 98.800 euro op voor KWF (video)

ROOSENDAAL - De Samenloop voor Hoop afgelopen weekend in Roosendaal heeft nu al 98.800 euro opgeleverd voor KWF Kankerbestrijding. Het bedrag kan nog hoger worden, omdat mensen nog vier weken kunnen doneren.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Ruim 16.000 bezoekers voor Lage Landen in Markiezenhof

BERGEN OP ZOOM - De Expositie Lage Landen, schatten uit het Rijks in het Markiezenhof in Bergen op Zoom was een groot succes. In totaal hebben 16.500 mensen de afgelopen maanden een bezoek gebracht aan het stadspaleis.

Lees meer
HALSTEREN

Zo'n 500 voetballende kinderen bij SPIE Pupillentoernooi

HALSTEREN - Maar liefst 45 teams doen zaterdag 22 juni mee aan het SPIE Pupillentoernooi in Halsteren. RKSV Halsteren organiseert het voetbaltoernooi voor de tiende keer.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Roosendaler (23) met kilo hennep aangehouden in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Agenten hebben zondagavond op de Klein-Molenbeekseweg in Bergen op Zoom een 23-jarige Roosendaler aangehouden die één kilo henneptoppen in zijn auto had liggen.

Lees meer
ROOSENDAAL

Testen of je nog goed kunt zwemmen tijdens ZwemChallenge (video)

ROOSENDAAL - Koprol het water in, door hindernissen duiken, onder obstakels doorzwemmen, met kleren aan baantjes trekken. Tijdens de Nationale ZwemChallenge kon je testen of je nog net zo goed kon zwemmen als toen je je zwemdiploma haalde.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM/OSSENDRECHT

Straatrovers actief in regio Bergen op Zoom-Ossendrecht

BERGEN OP ZOOM/OSSENDRECHT - De politie waarschuwt voor straatrovers in de regio Bergen op Zoom-Ossendrecht. Vooral ouderen zijn de afgelopen weken het slachtoffer geweest.

Lees meer
ROOSENDAAL

Roosendaalse dealer met verschillende soorten drugs op zak aangehouden

ROOSENDAAL - De politie heeft zaterdagavond rond 21.00 uur een 22-jarige man uit Roosendaal aangehouden aan de Antwerpseweg. De man had verschillende soorten drugs op zak, vermoedelijk om te verhandelen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Geen parkeerterrein voor vrachtwagens in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Er komt voorlopig geen speciaal parkeerterrein voor vrachtwagens in Bergen op Zoom. Dat laat wethouder Patrick van der Velden weten. De kosten om het terrein aan te leggen zijn te hoog.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Henneplucht verraad drugsdealer uit Halsteren

BERGEN OP ZOOM - Een 28-jarige man uit Halsteren is vrijdagavond aangehouden in de Jan Derckstraat in Bergen op Zoom. De man had verschillende soorten drugs op zak. Mogelijk bedoeld om te verhandelen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Rotterdammer aangehouden met hennep en hasj op Wouwse Tol

BERGEN OP ZOOM - Een 33-jarige Rotterdammer is vrijdagavond aangehouden bij de Wouwse Tol. De man had 276 henneptoppen en een blokje hasj bij zich. Ook stond hij gesignaleerd omdat hij boetes of belastingen niet had betaald.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergenaar aangehouden voor rondrijden op gestolen fiets

BERGEN OP ZOOM - Een 39-jarige Bergenaar is vrijdagmiddag aangehouden omdat hij op een gestolen fiets rond reed. De politie werd getipt door de eigenaar. De fiets zou de vorige avond zijn gestolen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Bergen op Zoom krijgt te weinig statushouders om doelstelling te halen

BERGEN OP ZOOM - Bergen op Zoom gaat de opgelegde taakstelling voor het huisvesten van statushouders niet halen. Dat zegt burgemeester Frank Petter. Vanuit het COA zijn er te weinig asielzoekers met een verblijfsvergunning aan de gemeente toegewezen om aan de doelstelling te voldoen.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL

Politie pakt drie mensen op voor oplichting via Marktplaats

BERGEN OP ZOOM/ROOSENDAAL - De politieteams van Bergen op Zoom en Roosendaal hebben drie mannen opgepakt die verdacht worden van oplichtingspraktijken via Marktplaats. De verdachten komen uit Roosendaal en Nieuw-Vossemeer.

Lees meer
ROOSENDAAL

Voormalig Essentgebouw wordt appartementencomplex

ROOSENDAAL - Het Essentgebouw aan het Kadeplein in Roosendaal wordt een appartementencomplex. Projectontwikkelaar BVR Groep heeft het pand gekocht en gaat in de tweede helft van 2020 aan de slag.

Lees meer
BERGEN OP ZOOM

Dilemma Doolhof stelt bezoekers voor ingrijpende keuzes (video)

BERGEN OP ZOOM - Donderdagmiddag is in Bergen op Zoom het Dilemma Doolhof officieel geopend. In het Dilemma Doolhof worden bezoekers geconfronteerd met ingrijpende keuzes uit conflictsituaties die zich afspelen in het verleden en het heden.

Lees meer

Pagina 1 van 283