Adverteren

TV

ZuidWest TV is analoog te ontvangen in de gemeente Bergen op Zoom, Roosendaal en Woensdrecht en is digitaal te zien in de gemeente Bergen op Zoom, Woensdrecht, Steenbergen, Roosendaal, Halderberge, Moerdijk, Rucphen, Tholen en Zundert via 325.000 aansluitingen. Wereldwijd is ZuidWest TV te zien via www.zuidwesttv.nl.

Wekelijks wordt er vijf uur TV gemaakt door een enthousiaste groep vrijwilligers. De programmering wordt op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag gevuld met nieuwe programma’s. Op zaterdag en zondag worden deze programma’s herhaald in een carrousel. Tussen de TV programma’s wordt het TV kanaal gevuld met een actuele kabelkrant.

ZuidWest TV is digitaal te zien in de gekleurde gemeenten. (in Tholen enkel KPN, Tele2, XS4ALL en Telfort en in Zundert enkel via Ziggo).
In de kringen ziet u de ether frequenties van ZuidWest FM.
 

Internet

ZuidWest TV, ZuidWest FM en ZuidWest Update hebben een zeer druk bezochte website waar vele mensen dagelijks op kijken. Met een dataverkeer van ruim 22 TB per jaar en honderden unieke bezoekers per dag mag de website zich met recht een goed bekeken internetsite noemen.

Zeker in de aanloop van grote evenementen en in de weken hierna zijn er grote pieken te zien in de bezoekers aantallen. Denk hierbij aan de periode rondom de Carnaval, Vastenavend (4 miljoen hits), de Maria Ommegang en het Jazzweekend.

ZuidWest TV en FM komen hiermee jaarlijks boven de 8 miljoen hits op internet uit.

Via de internetsite krijgen we vele reactie uit binnen en buitenland. De website is dus hét perfecte middel om je bedrijf en/of evenement te promoten in en buiten de gemeente grenzen.

 

Radio

Vanuit twee radio studio's is een grote groep vrijwilligers dag in dag uit bezig met onze stevige horizontale programmering. Met live radio, aangevuld met programma’s die worden voorbereid, interviews en reportages mag ZuidWest FM zich oprecht 'De stem van de streek' noemen. Iedere werkdag hoor je op het halve uur het nieuws uit de streek in ZuidWest Update.

Iedere werkdag start ZuidWest FM om 7:00 uur LIVE met Pepijn wordt Wakker. Bedrijven kunnen hun favoriete muziek kiezen tussen 9:00 en 10:00 in ZuidWest Werkt. Deze programma's worden gevolgd door ZuidWest in de Morgen en het lunchprogramma Lunchbreak. In de middag gaan we verder met Dosis Popmuziek, ZuidWest in de Middag en Hitgalerij, stuk voor stuk gepresenteerde programma's. Daarna hoor je het laatste nieuws in ZuidWest Update, waarna de doelgroep programmering start.
In het weekend kennen we populaire programma's als T-on air, TimTime, Gaaf met de Graaf en Crossroads.

Locatie uitzendingen worden in overleg in het weekend tijdens evenementen geheel verzorgd door ZuidWest FM. Op verzoek kunnen artiesten langskomen in de studio, spelletjes worden gedaan met de luisteraars en prijzen worden weggegeven. Dit alles met de bedoeling zoveel mogelijk luisteraars te bereiken met informatie over uw evenement of locatie.

24 uur per dag en 7 dagen per week is de radio te beluisteren op de kabel via FM 87.5, via de ether op 105.8 in Bergen op Zoom, op 105.1 in Woensdrecht en op 107.1 in Roosendaal. Via www.zuidwestfm.nl is de livestream (met live beelden vanuit de studio) via internet te beluisteren.