Presentatoren

Maak kennis met de gezichten van ZuidWest FM.

 • Marco Aarden

  Marco is geboren in november 1972 en is al van jongs af aan gefascineerd door de radio. Begonnen op veertienjarige leeftijd bij de BRTO. Daarna al vrij snel overgestapt naar Arta Radio in het Belgische Zandvliet, waar hij het programma ‘de Gezelligheid van Woensdagavond’ presenteerde. In die periode was Marco daar ook programmaleider. Sinds oktober 2012 is hij weer actief op de radio bij ZuidWest FM. Daar presenteert hij ZuidWest in de Morgen. Voor ZuidWest TV presenteerde hij o.a. het Top 800 Café en is nu een van de vaste presentatoren van Cocktail.

 • Ronald Becht

  Ronald begint zijn radiocarrière bij de ziekenhuisomroep van het Lievensberg in Bergen op Zoom. Daar presenteert hij elke donderdagmiddag het kinderprogramma. In 2006 stapt hij over naar de BRTO en begint hij als technicus bij het programma Country Saloon en maakt hij zijn eigen programma Rock Classics. Om meer aandacht te geven aan de regionale muziek, start hij Regio Pop wat één keer per maand wordt uitgezonden. Later is dit programma T on Air gaan heten. Samen met Chantal en zijn dochters begint hij ook het kinderprogramma Fun for Kids, wat later verandert in ZuidWest Teens. Momenteel presenteer hij samen met Guiseppe Krijnen op donderdagavond Club ZuidWest en op vrijdagavond T on Air.

 • Jos van den Boom

  Jos is in november 1958 geboren. Hij is een van de grondleggers van de lokale radio in Bergen op Zoom. In de beginjaren van de omroep bekleedde hij een bestuurlijke functie bij, wat toen nog heette, de BRTO, en presenteerde hij het populaire zondagochtendprogramma ‘Wat kan een zondag toch zalig zijn’. Sinds oktober 1996 is zijn programma Crossroads onafgebroken in de lucht. In dat programma draait hij Americana en rootsmuziek, afgewisseld met eigen sessieopnames van uit artiesten uit dat genre. Die sessies worden maandelijks opgenomen in Het Vestzaktheater in Bergen op Zoom.

 • Dion Dietvorst

  Dion wordt in 1967 geboren in Bergen op Zoom. Zijn eerste radioprogramma maakt hij in 1991 bij Radio Baccara, het latere Arta FM, in het Belgische Zandvliet. Sinds 2011 maakt Dion het programma ZuidWest in de middag en presenteert hij op zondag tussen 12.00 en 13.00 uur het WeekendGevoel op ZuidWest FM.

 • Mario Egthuijsen

  Mario wordt 18 januari 1960 in Purmerend geboren. Zijn passie voor radio begint in 1979 met een uurtje Gouwe Ouwe op de piraat Marktstad Radio. Uiteindelijk belandt hij bij Radio Waterland in 1982 waar hij vier jaar op vrijdagavond een programma maakt. In die periode presenteert hij ook tweemaal een programma in de nacht bij de TROS op Radio 3. Na een radiostilte van vele jaren, kan hij de verleiding niet bedwingen en begint hij bij de BRTO in de zomer van 2009 met Quick Quick Slow en Discotrain en later voor ZuidWest FM.

 • Jos Geelhoed

  Jos woont sinds 30 mei 1968 al in Halsteren. Het radiovak zat er al vroeg in. Op de middelbare school werfde Jos zijn eerste luisteraars door zelf aan zenders te sleutelen en actief met zijn wekelijkse radioprogramma’s op Radio Mosquito. In de plaatselijke kroegen en schuurfeesten snabbelde hij bij met de Mosquito Drive-In-Show. Na in 1988 legaal aan de slag te gaan bij het Steenbergse Stadsomroep Klaver Vier is Jos niet meer weg te denken uit de Brabantse ether. Sinds 5 jaar presenteert hij in het weekend ZuidWest Agenda en een paar dagen in de week het West-Brabantse nieuws in ZuidWest Update op de halve uren op ZuidWest FM.

 • Helmut de Graaf

  Helmut de Graaf werd geboren op 20 februari 1967 in Roosendaal. Op zijn 11e had hij samen met zijn neef al een eigen radio zender, radio Horizon. Op zijn 16e ging hij als Hugo van de Velde draaien bij Paloma in Essen Horendonck. Een op Nederland gerichte piraat. Na het vele invallen was het voor Helmut genoeg en ging hij West-Brabant in met de Double You Drive-in show. Na 15 jaar keerde hij terug op de radio bij Stad FM in Roosendaal op zaterdag ochtend. Gaaf met de Graaf was toen een programma met uitsluitend 80's en 90's hits. Bij de 100e aflevering kwam Ron van Krugten kijken en ging nooit meer weg. Later voegde André Verstijlen zich bij het team en ging de show verder via DagRoosendaal naar Zuid West FM. Het team is inmiddels verder gegroeid met Matt Broos en Femke de Graaf. Gaaf met de Graaf is de perfecte ochtendshow voor de zaterdag ochtend met humor en informatie uit de streek. Radio met een twist, luister als je durft!

 • Geert de Haan

  Geert wordt geboren in 1951 in het Gelderse Groesbeek. Inmiddels woont hij al ruim 40 jaar in Bergen op Zoom. Werk bracht hem naar deze omgeving. Een kleine tien jaar geleden raakt Geert betrokken bij het radioprogramma EigenWijs, waar hij mensen voor het voetlicht haalt die in de samenleving een bijzondere rol spelen en boven het maaiveld uitsteken. Gedrevenheid, vanuit een (religieuze) levensovertuiging, speelt hierbij een belangrijke rol.

 • Remco van Herk

  Op een dag in februari 1971 komt Remco ter wereld in Gouda. De toffe hobby van radio maken begint eind 2011 bij ZuidWest FM als technicus bij Fun for Kids wat later veranderd in ZuidWest Teens. Na wat invalwerk als technicus en DJ bij verschillende programma’s, krijgt hij in september 2014 zijn eigen programma ZuidWest Sport.

 • Kitty Joachems

  Kitty wordt in oktober 1969 geboren in Hoogerheide. Haar radiocarrière start in 1991 bij de Wouwse Radio Omroep. Daar presenteert ze onder andere WRO-info en maakt ze radioreportages. In 1997 stapt ze over naar Stad FM in Roosendaal waar ze de optocht op tv presenteert en het radioprogramma “Stadse Fratsen” maakt. Sinds 2013 is ze vóór en achter de schermen actief voor ZuidWest TV en ZuidWest FM. Ze werkt mee aan programma’s als Cocktail, College van B&W, ZuidWest Update en ZuidWest Kiest. In ‘91, bij haar radiodebuut, wordt Paul aan haar voorgesteld als de man waarmee ze veel moet gaan samenwerken. Het blijkt niet alleen “on air” te klikken. Sinds 1994 zijn Paul en Kitty gelukkig getrouwd.

 • Paul Joachems

  In augustus 1972 wordt Paul tussen de verhuisdozen geboren in het pittoreske Wouw. Eind jaren ’80 gaat hij voor het eerst programma’s maken bij de Wouwse Radio Omroep (WRO). In het begin zijn dat curieuze jongerenprogramma’s maar al gauw krijgt hij interesse in het maken van informatieve nieuwsprogramma’s en zitten zijn weekenden propvol met ‘radioactiviteit’. Deze leuke hobby kan hij al snel delen met Kitty die hij leert kennen bij de WRO. Samen worden zij hét radiosetje en dit zijn ze nog tot op de dag van vandaag. Momenteel maakt Paul regelmatig reportages voor radio én tv en kun je hem horen en zien bij ZuidWest Update bij de stem van de streek en de leukste omroep van de regio!

 • Guiseppe Krijnen

  Guiseppe groeide op in Steenbergen tot hij op zijn 24ste verhuisde naar Hoogerheide waar hij sindsdien woont. Door zijn bestuursfunctie als bandprogrammeur bij het evenement Rock Over Halsteren kwam hij in 2014 in aanraking met T on Air en was gelijk verkocht aan het maken van radio. Vanaf dat moment is hij elke vrijdag tussen 21.00 en 23.00 uur te horen bij T on Air wat zich als programma richt op bands uit de regio en er wordt regelmatig uitgezonden vanuit poppodium Gebouw T. Het radio maken beviel hem zo goed evenals de samenwerking met Ronald Becht dat zij samen in maart 2016 het radio programma Club ZuidWest begonnen wat gericht is op stichtingen en verenigingen uit de regio.

 • Marjanne van Loenen

  Marjanne is geboren in Wemeldinge op 08 november 1948. Opgegroeid in Leeuwarden en Hardenberg. Ze heeft in het ziekenhuis Lichtenberg in Amersfoort gewerkt en in ziekenhuis Lievensberg, nu Bravis, in Bergen op Zoom. Afgelopen juni is ze begonnen bij het radioprogramma Eigenwijs. Ze heeft geen radio- of interview ervaring, alleen wel eens teksten ingesproken voor de ziekenomroep van Lievensberg Ziekenhuis. Ze is geïnteresseerd in veel dingen o.a. op het gebied van spiritualiteit filosofie en theologie.

 • Kees Spikker

  Kees Spikker is geboren op 2 november 1950 in Bergen op Zoom. Eind jaren 60 draaide Kees als DJ in diverse jeugdsozen die mede door hem waren opgericht. Vanaf 1968 tot 1983 toerde Kees met zijn drive in shows door Vlaanderen, Zeeland en West-Brabant. Vanaf 1987 is hij actief bij de BRTO. Kees was mede initiatiefnemer van programma’s als Sportlokaal, Politiek Bergen, Op Verzoek en Midweek Magazine. Het laatste programma is nu ZuidWest Update, een informatief programma voor de streek dat op werkdagen van 18.00- 19.00 uur wordt uitgezonden, Kees maakt de woensdageditie. Van 1990 tot 2014 maakte hij met een team leutuitzendingen tijdens de Vastenavend/Carnaval. Na de fusie tussen de BRTO en ABG-TV tot streekomroep ZuidWest is Kees daar één van de vele presentatoren.

 • Tim Theunisse

  Tim werd geboren op 29 maart 1983 in Roosendaal. Zijn radiocarrière begon bij Stadsradio Breda in 2009 als sportverslaggever. Hij reisde letterlijk achter alle Bredase voetbalclubs aan om er verslag van te doen. Sinds eind 2015 presenteert Tim samen met Remco Herk ZuidWest Sport op ZuidWest FM.

 • Pepijn Vermunt

  Pepijn wordt op 11 augustus 1979 geboren in het plaatsje Ambilly in Frankrijk. Dat Franse gebrabbel vindt Pepijn maar niks en al snel keren zijn ouders met het kleine manneke weer terug naar Roosendaal. Op de middelbare school ontstaat de passie voor muziek en de radio. In 1996 begint hij zijn radioloopbaan bij Stad FM in Roosendaal. Daar zal hij tot 2003 programma’s maken en is hij enkele jaren verantwoordelijk voor de acquisitie. Na een korte tijd radio te hebben gemaakt bij Radio Saffier en Suc6FM in België, komt hij in 2006 terecht bij de SLOS in Steenbergen. Naast het presenteren van radioprogramma’s, verschijnt hij ook regelmatig op tv. Zo is hij negen jaar lang één van de vaste gezichten van het ‘Kleine Tour Journaal’. Sinds 2014 is Pepijn te horen en te zien bij Streekomroep ZuidWest en is hij ook eindredacteur van het nieuwsplatform ZuidWest Update.

 • Andre Verstijlen

  André ziet het levenslicht in het mooie en gezellige plaatsje St.Willebrord. Na een interview in het radioprogramma Gaaf met de Graaf, is hij als sidekick blijven hangen. Omdat André ook interesse heeft in televisie, is hij ook al snel actief bij ZuidWest TV. Daar levert hij samen met Kitty Joachems het commentaar bij de beelden van de carnavalsoptocht in Roosendaal. Tegenwoordig is André één van de presentatoren van de programma’s Cocktail en In de Gouwe Geit. Ook is hij nog steeds te horen als sidekick in het radioprogramma Gaaf met de Graaf op ZuidWest FM.

 • Joris Withagen

  Joris wordt geboren op 20 april 1992 in Bergen op Zoom. Tijdens een meewerkstage bij de toenmalige BRTO mocht hij heel even proeven aan het maken van radio- en televisieprogramma’s. Het duurt enkele jaren voordat Joris de kans krijgt door te breken op de radio. Tegenwoordig is hij één van de sidekicks van Tim Mulders in het programma TimTime.