Nu ook Kinderloop tijdens Samenloop voor Hoop in Roosendaal

Foto: Samenloop voor Hoop

ROOSENDAAL - Er komt een speciale Kinderloop tijdens de Samenloop voor Hoop in Roosendaal. De Kinderloop voor Hoop is op zondag 16 juni.

De Kinderloop voor Hoop wordt onderdeel van de jaarlijkse Samenloop voor Hoop in Roosendaal. De Samenloop is een sponsorloop van 24 uur voor volwassenen. Er wordt hiermeegeld opgehaald voor KWF Kankerbestrijding. Dit jaar begint de Samenloop op zaterdag 15 juni om 15.00 uur en wandelen de deelnemers in estafette tot zondag 16 juni 15.00 uur.

Muziek en activiteiten

Speciaal voor kinderen is er op zondagochtend nu ook een sponsortocht. Er is vanaf 10.00 uur een kinderprogramma met muziek en leuke activiteiten. De Kinderloop voor Hoop zelf is van 10.30 uur tot 11.30 uur. Het is de bedoeling dat kinderen zich laten sponsoren, bijvoorbeeld door opa’s of oma’s, buren, ooms en tantes of hun vrienden. Ze kunnen zich niet alleen laten sponsoren voor de Kinderloop, maar ze kunnen ook geld ophalen door klusjes te doen of lege flessen in te zamelen.

T-shirt voor elke deelnemer

Meedoen aan de Kinderloop voor Hoop kost 3 euro. Je kunt alleen meedoen, samen met familie of in een team. Iedereen die meedoet krijgt een t-shirt. Op www.samenloopvoorhoop.nl/roosendaal kun je meer informatie vinden en je aanmelden.