Kermis, braderie, raadsrace en wielerronde in Huijbergen

HUIJBERGEN - Huijbergen bereidt zich voor op de jaarlijkse braderie en kermis. Het dorpsfeest is komend weekend op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 augustus.

Komend weekend viert Huijbergen 3 dagen feest. Er is kermis en braderie in het dorp. Op zaterdagavond is er ook een wielerronde voor heel de gemeente Woensdrecht. Burgemeester Steven Adriaansen geeft om 19.00 uur het startschot. De wielrenners rijden 40 kilometer en proberen natuurlijk als eerste in de Dorpsstraat over de finish te komen.

Gemeenteraadsleden racen mee

Ook de gemeenteraad gaat op de sportieve toer. Voorafgaand aan het wielerkampioenschap doen zij namelijk mee aan de raadsrace. De 6 politieke partijen van Woensdrecht hebben elk een wielerploeg van 5 renners. Wie is er buiten de raadszaal de sterkste? Ga naar Huijbergen om erachter te komen. De raadsrace begint op zaterdag al om 18.30 uur.

Vrijmarkt voor Huijbergse jeugd

Op zondag is het Wilhelmietenmuseum de hele dag open voor publiek. En ook de molen Johanna is te hele dag te bezoeken. Verder is er zondag een vrijmarkt voor de jeugd van Huijbergen. Zij kunnen hun tweedehands spullen en afgedankt speelgoed proberen te verkopen. Op de terrassen is er zondag heel de dag live muziek.